logo

Shërbimet

MSP
Furnizues i Shërbimeve të Menaxhuara

Ne sigurojmë funksionalitet, performancë dhe siguri për sistemet IT të klientëve tanë.

Google Workspace

Përmirësoni produktivitetin dhe bashkëpunimin me Google Workspace, një set mjeteve, softueresh dhe produkteve për kompjuterizim në cloud, produktivitet dhe bashkëpunim, zhvilluar nga Google.

Përfshirë në Google Workspace:
 • Gmail
 • Google Drive
 • Google Docs
 • Google Sheets
 • Google Slides

Microsoft 365

Microsoft 365 është një set i gjerë mjetesh produktiviteti që fuqizon ekipet për të bashkëpunuar, komunikuar dhe për të kryer detyrat në mënyrë efikase. Me Microsoft 365, përdoruesit mund të kenë qasje në aplikacione si Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams dhe më shumë, duke mundësuar punë të pa ndërprerë në pajisjet dhe vendndodhjet e ndryshme.

Përfshirë në Microsoft 365:
 • Depozitim në Cloud
 • Email Exchange
 • Mjete Bashkëpunimi për Ekipet

Menaxher i Fjalëkalimeve - Këmbanoni Fjalëkalimet Tuaja

Mbrojini jetën tuaj dijitale me Menaxherin e Fjalëkalimeve të Keeper Security. Menaxhoni dhe mbrojini fjalëkalimet tuaja në mënyrë transparente, duke siguruar që llogaritë tuaja online të mbeten të mbrojtura nga hyrjet e paautorizuara.

Përfshirë në...
 • Kriptimi i Fjalëkalimeve
 • Autentikimi Biometrik
 • Rezervimi i Sigurt në Cloud

Norton™ - Faqja Zyrtare

Mbrojini jetën tuaj dijitale me Antivirusin dhe Softuerin e Sigurisë Norton™. Mbrojeni të gjitha pajisjet tuaja nga viruset, softueret dëmtues dhe kërcënimet online me zgjidhjet e sigurisë udhëheqëse në treg.

Përfshirë në...
 • Testimi A/B i Reklamave
 • Përshtatja e Kërkesave të Klientëve
 • Përshtatja e Përmbajtjes

Email i Thjeshtë i Shkëmbimit - Analiza e Përmirësuar

Ngritë eksperiencën tuaj me emailin duke përdorur veçorinë e Analizës së Përmirësuar të Emailit të Emailit të Thjeshtë të Shkëmbimit. Merrni idetë në performancën tuaj të emailit dhe angazhimin e audiencës për të optimizuar strategjitë tuaja të komunikimit në mënyrë efektive.

Përfshirë në...
 • Vendosja e Qëllimeve dhe Objektivave
 • Analiza e Përdoruesve
 • Përshtatja e Përmbajtjes

Hostimi i Amazon

Ngritë praninë tuaj në internet me Hostimin e Amazon. Përmirësohuni nga zgjidhjet e sigurta, shkallëzueshme dhe të sigurta të hostimit të mbështetura nga infrastruktura e fortë e Amazon, duke siguruar performancë optimale për faqen tuaj të internetit ose aplikacionin.

Përfshirë në...
 • Garancia e Shkallësimit të Uptime-it
 • Infrastruktura Shkallëzueshme për të Përfshirë Rritjen
 • Masa të Avancuara të Sigurisë për Mbrojtjen e të Dhënave

Lexo më Shumë

Zhvillues Softweri

Ne jemi të specializuar në zhvillimin e softuerit të personalizuar për një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë kujdesin shëndetësor, financat, tregtinë elektronike, energjetiken, sportin dhe më shumë. Ekipi ynë ka ekspertizë në një sërë gjuhësh dhe kornizash programimi, duke përfshirë C#, .NET Framework, ASP.NET, Java, Python dhe gjuhët skriptuese HTML, CSS dhe JavaScript. Ne gjithashtu kemi përvojë me teknologji të ndryshme si Inteligjenca Artificiale, Mësimi i Makinerisë, Blockchain, Sistemet IT, Virtualizimi dhe Cloud Computing.

hero img
app screen

Cloud

Ne ofrojmë shërbime të publikimit dhe mirëmbajtjes për faqet e internetit, aplikacionet në ueb, API ueb shërbimet, bazat e të dhënave dhe sistemet e dokumenteve. Ne ofrojmë çdo lloj shërbimi cloud, duke përfshirë Infrastrukturën si Shërbim (IaaS), Platformën si Shërbim (PaaS) dhe Softuerin si Shërbim (SaaS). Qendrat e të dhënave dhe asetet tona janë të shpërndara gjeografikisht në Gjermani, SHBA dhe Kosovë, duke siguruar nivelin më të lartë të disponueshmërisë dhe besueshmërisë për të dhënat dhe aplikacionet e klientëve tanë.

Konsulencë

Ne ofrojmë gjithashtu shërbime këshillimi dhe mbështetjeje për të ndihmuar klientët tanë të lundrojnë në peizazhin gjithnjë në ndryshim të TIK-ut. Ekipi ynë është gjithmonë i përditësuar për tendencat dhe teknologjitë më të fundit dhe ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë njohuri të vlefshme që mund t'i ndihmojnë ata të qëndrojnë një hap përpara.

 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
hero img