logo

Norton™: Softwarei Kryesor për Antivirus dhe Siguri

Tek Brain Inside, jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të menaxhuara të IT-së shumë të mira për biznese të të gjitha madhive. Si një ofrues kryesor i shërbimeve të menaxhuara të IT-së (MSP), ne e kuptojmë rolin kritik që teknologjia luan në peisazhin e biznesit sot. Misioni ynë është të fuqizojmë klientët tanë me zgjidhje të besueshme, efikase dhe të sigurta të IT-së që shtyjnë produktivitetin, inovacionin dhe rritjen.

Zgjidhjet e Sigurisë Norton™

Norton™, i njohur për softuerin e tij kryesor për antivirus dhe siguri, ofron mbrojtje të plota për të gjitha pajisjet tuaja. I dizajnuar për të mbrojtur biznese, organizata dhe individe nga kërcënimet online, Norton™ ofron një gamë të gjerë të veçorive të avancuara të sigurisë për të siguruar një mjedis digital të sigurt dhe të mbrojtur.

Çfarë është Norton™ Antivirus dhe Softueri i Sigurisë?

Norton™ antivirus dhe softueri i sigurisë përfshijnë një set veglash dhe teknologjish të avancuara për të mbrojtur nga kërcënime cyber, për të mbrojtur të dhënat e ndjeshme dhe për të siguruar veprimtaritë online. Me Norton™, përdoruesit mund të gëzojnë qetësinë e mendjes duke ditur që pajisjet e tyre janë mbrojtur nga softuerët maliciozë, ransomware, sulme phishing dhe kërcënime të tjera cyber.

Veçoritë dhe Avantazhet Kyçe:

 1. Mbrojtja nga Softuerët Maliciozë:
  • Zbulimi dhe heqja e virusëve, spyware, ransomware dhe kërcënimeve të tjera malware në kohë reale.
  • Teknologjitë e sigurisë të avancuara për të mbrojtur nga kërcënime cyber në zhvillim.
 2. Mbrojtja nga Firewall-i:
  • Mbrojtja nga firewall-i për të monitoruar dhe bllokuar trafikun e dyshimtë në rrjet, duke parandaluar qasjen e paautorizuar në pajisjet dhe të dhënat tuaja.
  • Cilësimet e personalizueshme të firewall-it për siguri dhe kontroll të përforcuar.
 3. Mbrojtja nga Kthjellimi i Identitetit:
  • Veçoritë e mbrojtjes së identitetit për të siguruar informacionin personal dhe financiar nga kibërkrimitarët.
  • Monitorimi i kredisë, monitorimi i web-it të errët dhe shërbimet e rindërtimit të identitetit për mbrojtje të plotë nga vjedhja e identitetit.
 4. VPN-i i Sigurt:
  • Rrjet Privat Virtual (VPN) për kthjellimin e lidhjeve të internetit dhe sigurimin e shfletimit anonim.
  • Akses i sigurt në rrjetet Wi-Fi publike dhe mbrojtje nga survejanca online dhe ndërhyrjet e të dhënave.
 5. Menaxheri i Fjalëkalimeve:
  • Mjeti për menaxhimin e sigurt të fjalëkalimeve, informacionit të kartave kreditore dhe të dhënave të tjera të ndjeshme.
  • Funksionaliteti i plotësimit automatik dhe gjeneratori i fjalëkalimeve për të krijuar fjalëkalime të fortë dhe unike.
 6. Backup-i në Cloud:
  • Zgjidhje e automatizuar e rezervimit në cloud për të mbrojtur të dhënat kritike nga humbja ose korruptimi.
  • Depozitimi i sigurt dhe rikuperimi i lehtë i skedarëve, fotove, dokumenteve dhe aseteve dixhitale të tjera.
 7. Mbështetja për Konsumatorët 24/7:
  • Mbështetje për konsumatorët 24/7 për të ndihmuar me instalimin, zgjidhjen e problemeve dhe zgjidhjen e çështjeve të sigurisë.
  • Ekipet e dedikuara të mbështetjes dhe burimet online për ndihmë dhe udhëzime në kohë.

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël, një korporatë e madhe, o se një përdorues individual, Norton™ ofron zgjidhje të fuqishme për siguri për të shtuar produktivitetin, për të nxitur bashkëpunimin dhe për të përshpejtuar inovacionin. Me ndërfaqe intuitive, integrim të përsosur dhe veçori të forta të sigurisë, Norton™ është zgjedhja ideale për biznese dhe organizata moderne që dëshirojnë të përparojnë në ambientin dixhital.