logo
| MSP

Mbrotja e Botës Tuaj Dijitale me Keeper Security


Në Keeper Security, krenohemi për të qenë në krye të sigurimit të zgjidhjeve të menaxhimit të fjalëkalimeve dhe sefareve dixhitale të avancuara. Me fokusin tonë të pakompromis në teknologjinë e avancuar dhe standardeve të sigurisë, ofrojmë një suitemë të gjerë shërbimesh të kujdesshëm të hartuara për të mbrojtur pasuritë tuaja dixhitale më të çmuara.

Gama jonë e shërbimeve përfshin:

 • Ruajtja e Sigurt e Fjalëkalimeve: Seferi dixhitale e koduar e Keeper-it shërben si një kalajë i pazbërthyer për fjalëkalimet tuaja, duke siguruar që ato të ruhen me enkriptim të nivelit ushtarak dhe të jenë të qasshme vetëm për ju.
 • Aksesimi Multi-Platformë: Qasja e pakapshme në fjalëkalimet dhe pasuritë dixhitale në të gjitha pajisjet tuaja, nga komoditeti i desktopit deri në përshtatshmërinë e pajisjeve tuaja mobile, me mbështetjen tonë të fuqishme multi-platformë.
 • Generatori i Fjalëkalimeve: Bëni veten të fuqishme me aftësinë për të gjeneruar fjalëkalime të forta dhe unike lehtësisht duke përdorur generatorin inteligjent të fjalëkalimeve të Keeper-it, duke përforcuar sigurinë e llogarive tuaja me lehtësi.
 • Funksionaliteti i Plotësimi Automatik: Thjeshtoni përvojën tuaj online me veçorinë intuitive të plotësimit automatik të Keeper-it, që menaxhon me elegancë detyrën e bezdisshme të plotësimit të kredencialeve të hyrjes për faqet e internetit dhe aplikacionet, duke ju lejuar të navigoni në sferën dixhitale me lehtësi.
 • Ruajtja e Sigurt e Skedarëve: Mbrojini dokumentet dhe skedarët tuaj të ndjeshëm me veçorinë e padukshme të ruajtjes së sigurt të skedarëve të Keeper-it, duke siguruar që informacioni juaj i konfidencial të mbetet i mbrojtur nga sytë që shikojnë dhe aktorët e dëmshëm.

Çështjet e Sigurisë që përballet MSP-ja

Furnizuesit e Shërbimeve të Menaxhuara (MSP-të) nuk mund të mbrojnë kompanitë e tyre të menaxhuara nëse nuk mund të mbrohen veten. Duke shkelur një MSP të vetëm, kiberkriminelët mund të fitojnë hyrjen në dhjetëra, madje edhe qindra, biznese të tjera.

Përtej ofertave të qëndrueshme, Keeper Security nuk është vetëm një ofrues shërbimesh - ne jemi partneri juaj i besueshëm në shfrytëzimin e kompleksitetit të sigurisë dixhitale. Me përkushtimin tonë të pandërprerë për inovacionin dhe kënaqësinë e klientit, ne përpiqemi të tejkalim pritshmëritë tuaja në çdo rrethanë, duke ju ofruar qetësinë e mendjes që ju zotëroni në një peizazh dixhital që evoluon vazhdimisht.

Bashkohuni me radhën e miliona njerëzve në të gjithë botën që besojnë në Keeper Security për të mbrojtur identitetet e tyre dixhitale dhe për të mbrojtur informacionin e tyre më të ndjeshëm. Përjetoni dallimin e Keeper sot dhe merrni kontrollin e udhëtimit tuaj të sigurisë dixhitale me vetëbesim.

Çfarë është një Sulm Ransomware?

Ransomware është një lloj malware që bllokon qasjen në skedarë dhe të dhëna derisa të paguhet një shpërblim. Megjithatë, besimi në kiberkriminelë për të rikthyer qasjen pas pagesës është i rrezikshëm, pasi ata mund të mos veprojnë në përputhje ose të nisin sulme të mëtejshme. Përve ç kësaj, edhe nëse shpërblimi paguhet, të dhënat e vjedhura ende mund të shiten në webin e errët.

Ransomware zakonisht infekton pajisjet përmes emaileve phishing ose të pakicave të eksploatimit, duke shfrytëzuar vulnerabilitetet në sisteme. Emailet phishing mashtruese shtyjnë përdoruesit të shkarkojnë malware, i cili pastaj enkripton skedarët dhe përhapet në rrjete. Të pakicat e eksploatimit shfrytëzojnë vulnerabilitetet e sistemeve, infektuar pajisjet dhe kërkojnë shpërblim për qasjen në skedarë.

Ka dy lloje kryesore ransomware: kripto ransomware dhe locker ransomware. Kripto ransomware enkriptira datoteke, duke i bërë ato të pa lexueshme derisa të paguhet një shpërblim për dekriptimin. Locker ransomware bën pajisjet e pa funksionala, duke lejuar vetëm pagesën e shpërblimit.

Si funksionojnë Sulmet DDoS?

Një sulm i shpërndarë i refuzimit të shërbimit (DDoS) shkakton shpërndarjen e trafikut normal të një serveri të synuar duke e mbuluar me trafik të tepërt të internetit, duke shkaktuar ngadalësime ose rrëzime. Sulmuesit përdorin rrjetet e makinave të infektuara, të quajtur botnets, për të tërhequr serverat. Ka tre lloje kryesore të sulmeve DDoS:

 • Sulmet bazuar në volum: Ngarkoni kapacitetin e rrjetit me trafik, si amplifikimi i DNS dhe përmbytjet e UDP-së.
 • Sulmet e protokollit: Shfrytëzojnë vulnerabilitetet e protokollit, si përmbytjet SYN dhe ping të vdekjes, për të shpërdoruar burimet e serverit.
 • Sulmet në shkallën e aplikacionit: Synojnë burimet e serverit të webit, si përmbytjet HTTP dhe sulmet e ngadalta dhe të ulëta, duke i bërë ato të vështirë për tu dalluar nga trafiku i legjitim.
 • Shenjat e një sulmi DDoS: Pikat e papritura të trafikut dhe performanca e ngadaltë e faqes.
 • Strategjitë e lehtësimit: Krijimi i një plani reagimi, monitorimi i trafikut për anomalitë dhe implementimi i kufizimit të shpejtësisë për të kufizuar kërkesat e tepërta.

Si ndodhin Sulmet e Inxhinierisë Sociale?

Inxhinieria sociale është një teknikë manipulimi e përdorur nga aktorët e rrezikut për të marrë informacione private ose për të bindur individët për veprime të caktuara. Është një kërcënim i përhapur në sigurinë dixhitale, duke llogaritur për 70-90% të shkeljeve të të dhënave.

Kështu funksionojnë sulmet e inxhinierisë sociale dhe si të mbroheni:

 • Si ndodhin Sulmet: Aktorët e rrezikut mblidhin informacione për objektivat dhe bëjnë impersonime të dikujt të besueshëm për të fituar qasje në informacione ose sisteme të ndjeshme, në internet ose në person.
 • Llojet e Sulmeve: Përfshijnë phishing, smishing, vishing, piggybacking, pretexting, CEO fraud, scareware dhe romance scams.
 • Mbrohu: Pastroni gjurmën tuaj dixhitale, jeni kujdes në internet dhe jashtë linje, përdorni fjalëkalime të forta dhe autentifikim me faktorë të shumtë, dhe shmangni ndarjen e tepërt të informacionit personal.

Për të mbrojtur organizatën tuaj:

 • Dërgoni Email-e Phishing të Simuluara: Testoni aftësinë e punonjësve për të zbuluar sulmet phishing.
 • Strehoni Punonjësit: Edukoni rregullisht stafin për praktikat më të mira të sigurisë dixhitale.
 • Investoni në një Menaxher Fjalëkalimesh: Sigurohuni që të përdorni fjalëkalime të forta dhe aktivizoni autentifikimin me faktorë të shumtë.
 • Implementoni Privilegjin Minimal: Kufizoni qasjen e përdoruesve në sistemet dhe informacionin e nevojshëm.

Mos u ndalni kundër sulmeve të inxhin ierisë sociale për të mbrojtur të dhënat tuaja personale dhe organizative.

Fillojini të mbroheni llogaritë tuaja online me Menaxherin e Fjalëkalimeve të Keeper sot.

Organizatat

Fillues i Biznesit
$2.00 Në Muaj
në person për përdorues
 • $24 për përdorues të faturuar çdo vit
 • Mbrojtja dhe ndarja përfundimtare e fjalëkalimit për ekipet deri në 10 persona.
 • Minimumi 5 përdorues
Biznesi
$ 3.75 / Muaj
në person për përdorues
 • $45 për përdoruesin pagesa vjetore
 • Mbrojti biznesin tënd të madh dhe të mesëm me menaxherin e fjalëkalimeve më të vlerësuar.

Personal & Familje

Personale
$2.92 / Në muaj
$34.99 faturuar çdo vit
 • Ruajtje e pakufizuar e fjalëkalimit
 • Pajisje të pakufizuara dhe sinkronizimi
 • Ndarje e pakufizuar e fjalëkalimit të sigurt
 • Identitet dhe pagesa të pakufizuara
Familjare
$ 6.25 / Në muaj
$74.99 faturuar çdo vit
 • 5 kasaforta private
 • 10 GB ruajtje e sigurt e skedarëve
 • Ndani dosjet, regjistrimet dhe Menaxho lejet