logo

Norton Small Business Premium:

Cyber-siguria Triple-lock

Ndihmoni në mbrojtjen e pajisjeve me antivirus dhe zjarrvënie që nuk ndalen kurrë.
Mbrojeni të dhënat kritike të biznesit nga katastrofat.
Mbroni ekipin tuaj në mënyrë më të sigurt gjatë veprimtarive e tyre të përditshme në internet.

$XX.XX
$XX.XX viti i parë.
RUANI $XX.XX*

Norton™ Solutions për Sigurinë

Si një ofrues kryesor i zgjidhjeve për sigurinë dixhitale, kemi kënaqësinë të prezantojmë Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, pikën kulmore të mbrojtjes së përmbajtjes së përmbajtjes së përmbajtjes, duke siguruar sigurinë e pajisjeve tuaja, privatësinë online dhe identitetin. Me këtë suite të pa krahasuar të veçorive të sigurisë, ne përparojmë qetësinë tuaj të mendjes në peizazhin dixhital që ndryshon gjithmonë.

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus integron teknologjitë më të fundit për të ofruar një mbrojtje të fortë kundër një gamë të gjerë të kërcënimeve kibernetike. Nga zbulimi i vazhdueshëm i kërcënimeve në kohë reale dhe mbrojtja e pajisjeve deri te shërbimet e forta të VPN që mbrojnë aktivitetet tuaja online, ne jemi të përkushtuar për të mbajtur ju të mbrojtur nga kërcënimet kibernetike të emergjente.

Përveç kësaj, suite jonë për mbrojtjen e identitetit, duke përfshirë Sistemin e Alarmit të Identitetit LifeLock dhe Identitetin Lock Plus, ofron monitorim proaktiv dhe sinjalizime të menjëhershme, përforcon të dhënat personale kundër vjedhjes së identitetit dhe skemave të rreme. Ne e njohim rëndësinë më të lartë të mbrojtjes së privatësisë tuaj dhe punojmë pa u lodhur për të siguruar integritetin e të dhënave tuaja të ndjeshme.

Në esencën tonë, jemi të përkushtuar për të fuqizuar individët dhe bizneset për të naviguar peizazhin dixhital me besim të pa lëkundur. Me Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, mund të keni siguri të plotë që keni një aleat të besueshëm që mbrojt pajisjet tuaja, prezencën tuaj online dhe identitetin kundër kërcënimeve të pranishme të kibernetike.

Norton Small Business ju ndihmon të mbroheni.

Norton Small Business ju ndihmon të mbroheni. Le të ju ndihmojmë të mbroheni biznesi juaj, kudo që jeni. Mbani më të sigurt online gjatë detyrave të përditshme dhe ndjehuni të sigurt duke ditur që pajisjet e punonjësve tuaj dhe të dhënat e klientëve janë më të sigurta.

Mbrojtja e lehtë për përdorim të pajisjeve. Ju nuk keni nevojë për shkathtësi IT për të përdorur Norton Small Business, është e lehtë për instalim dhe përdorim, duke ju lejuar të përqendroheni në menaxhimin e biznesit tuaj me më shumë qetësi të mendjes.

Reduktoni rreziqet online. Ndihmoni në mbrojtjen e biznesit tuaj me siguri të fuqishme dhe jepini punonjësve tuaj mjetet që mund t'i lirëzojnë ata të punojnë në distancë, madje edhe në pajisjet mobile.

Keni PC-të më të shëndetshëm për më gjatë. Ndihmoni që kompjuterat tuaj të vazhdojnë të funksionojnë në pikën më të lartë të efikasitetit për më gjatë me një pastrues automatik i PC-së së Windows dhe një optimizues.

Bëni një rezervë të të dhënave kritike tuaja. Ndihmoni që të parandalojë ëndrrën e humbjes së të dhënave të rëndësishme. Përdorimi i një antivirusi dhe mbajtja e tre rezervave të ndryshme të të dhënave tuaja është mënyra më e mirë për të shmangur atë. Norton Small Business ju lejon të keni një rezervë shtesë në re të tonë dhe të rikuperoni skedarët e rëndësishëm kur të jetë e nevojshme.

Veçori dhe Avantazhe Kyçe:


Siguria e Pajisjes

Antivirusi 24/7 në kohë reale për të ndihmuar në mbrojtjen e pajisjeve tuaja, plus një firewall për të ndihmuar në bllokimin e kibercriminalëve që tentojnë të hyjnë në rrjetin tuaj.

Ruajtja në Cloud

Ndihmoni të parandaloni humbjen e të dhënave të biznesit tuaj për shkak të ransomware, vjedhjes së PC-së, ose dështimeve të disqeve të vështira duke ruajtur kopje të skedarëve dhe dosjeve në ruajtjen e të dhënave në cloud të ndarë.

Shfletuesi Privat

Mbani ekipin tuaj më privat dhe më të sigurt nga kibercriminalët gjatë detyrave të tyre online të përditshme.

Përditësimi i Softuerit

Përditësimi i Softuerit ju ndihmon të mbani softuerin tuaj të përditësuar, kështu që ka më pak vulnerabilitete për kibercriminalët për të shfrytëzuar.

Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate ndihmon për të bërë PC-në tuaj me Windows të funksionojë përsëri pa problem duke pastruar mbeturinat, plus aplikacionet dhe të dhënat e panevojshme.

Menaxheri i Fjalëkalimeve

Krijo, ruaj dhe menaxho fjalëkalimet tuaja, informacionin e kartës së kreditit dhe kredencialet e tjera më sigurtë në një tezë personale, të koduar, online.

VPN-i i Sigurt

Qasja në aplikacionet dhe faqet e internetit e punës tuaj online më sigurisht kur jeni në shtëpi ose në lëvizje me kodim VPN bankar.

Driver Updater21

Ndihmoni të mbani drejtuesit në PC-të tuaja me Windows të përditësuar dhe më të sigurt duke shkarkuar nga një bazë të të dhënash prej më shumë se 60 milion drejtuesish pa virus.

Norton Small Business
10 Devices
$119.99 / Month
Save $120
 • Device Security
 • Private Browser22
 • Software Updater21
 • Utilities Ultimate21
 • Password Manager
 • Dark Web Monitoring for 5 contacts§
 • 500 GB PC Cloud Backup21
 • Secure VPN
 • Driver Updater21
Norton Small Business Premium 20 Devices
$199.99 / Month
Save $150
 • Device Security
 • Private Browser22
 • Software Updater21
 • Utilities Ultimate21
 • Password Manager
 • Dark Web Monitoring for 5 contacts§
 • 500 GB PC Cloud Backup21
 • Secure VPN
 • Driver Updater21