logo

Mirë se vini në botën e zgjidhjeve të email-it për biznesin, të fuqizuar nga Open-Xchange. Në peisazhin dixhital të sotëm, të pasur një shërbim të besueshëm dhe të sigurt për strehimin e email-it është themelor për bizneset e çdo madhësie. Oferta jonë për Email-in Biznesor ofron gjithçka që ju nevojitet për një strehim të thjeshtë dhe të sigurt të email-it bazuar në web, të gjitha të mbuluara në një ndërfaqe të shpejtë dhe të lehtë të dizajnuar për të rritur produktivitetin dhe për të lehtësuar komunikimin.

Karakteristikat dhe Avantazhet:

Menaxhimi Robust i Email-it: Me zgjidhjen tonë për Email-in Biznesor, mund të menaxhoni profesionalisht email-in tuaj, kontaktet, dhe kalendarin në një vend. Përshëndeteni menaxhimin e qendrueshëm dhe të efikasëm të email-it.

Komunikimi i Sigurt: Siguria është e rëndësishme kur bëhet fjalë për email-in biznesor. Platformat tona sigurojnë që email-et tuaja janë të mbrojtura me protokollet e përparuara të kodimit, duke mbajtur informacionin tuaj të ndjeshëm në siguri nga qasja e paautorizuar.

Ndërfaqe e Shpejtë dhe e Lehtë: Ne e kuptojmë rëndësinë e efikasitetit në operacionet e biznesit. Prandaj, ndërfaqja jonë e email-it është e dizajnuar për të qenë e shpejtë dhe e lehtë, duke siguruar një navigim të qetë dhe një përvojë të pa ndërprerë për përdoruesin.

Plane Fleksibile: Pavarësisht nëse jeni një fillimtar i vogël ose një ndërmarrje e madhe, ne ofrojmë plane fleksibile të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Dhe pjesa më e mirë? Të gjitha planet vijnë me një periudhë provë falas 60-ditore, kështu që mund të përjetoni avantazhet për vete para se të angazhoheni.

Pse të Zgjidhni Email-in Biznesor nga Open-Xchange?

Besueshmëria: Shërbimi ynë i strehimin e email-it mbështetet nga Open-Xchange, një emër i besuar në industrinë e njohur për besueshmërinë dhe performancën e tij.

Siguria: Ne e marrim seriozisht sigurinë dhe implementojmë masa të forta për të mbrojtur të dhënat tuaja kundër kërcënimeve dhe sulmeve dixhitale.

Shkallëzueshmëria: Me rritjen e biznesit tuaj, ndryshojnë edhe nevojat tuaja për email. Zgjidhjet tona shkallëzohen për të siguruar që infrastruktura juaj e email-it mund të adaptohet lehtësisht për të pranuar kërkesat e ndryshme.

Mbështetje 24/7: Kërkoni ndihmë? Ekipi ynë i përkushtuar i mbështetjes është në dispozicion 24/7 për të adresuar çdo pyetje ose problem që mund të hasni, duke siguruar një përvojë të qetë dhe të pa ndërprerë të email-it.

Gati të çoni komunikimin tuaj të email-it në një nivel tjetër? Regjistrohuni për shërbimin tonë të Email-it Biznesor sot dhe shijoni avantazhet e strehimit të sigurt, efikas dhe i besueshëm të email-it. Me periudhën tonë falas provë 60-ditore, nuk ka arsye për të prisur. Përjetoni dallimin me Email-in Biznesor nga Open-Xchange.

Kontrolloni Çmimet Tona

Fillimi

$25/muaj

 • 1 Ekip
 • 1 Agjent i Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 1 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani

Avancuar

$45/muaj

 • 5 Ekip
 • 3 Agjentë të Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 24 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani

Premium

$75/muaj

 • 6 Ekip
 • 8 Agjentë të Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 40 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani