logo

Microsoft 365, njohur më herët si Office 365, është një suitë bazuar në re të mjeteve të produktivitetit dhe bashkëpunimit të zhvilluar nga Microsoft. E projektuar për të ndihmuar bizneset, organizatat dhe individët të punojnë më efikas, Microsoft 365 ofron një set të gjerë të aplikacioneve dhe shërbimeve të përshtatura për komunikimin, bashkëpunimin dhe produktivitetin.

Çfarë është Microsoft 365?

Microsoft 365 përfshin një gamë të mjeteve të produktivitetit të bazuar në re që e lehtësojnë komunikimin, përmirësojnë bashkëpunimin dhe thjeshtësojnë detyrat e përditshme. Përfshin aplikacione të njohura si Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Teams dhe më shumë. Me Microsoft 365, përdoruesit mund të kenë qasje në punën e tyre nga kudo, në çdo kohë, dhe nga çdo pajisje me një lidhje në internet.

Karakteristikat dhe Avantazhet Kyçe:

 1. Outlook :
  • Shërbim emaili profesional me adresat email të personalizuara duke përdorur domain-in tuaj.
  • Filtrim i spamit dhe karakteristika të sigurisë për të mbrojtur inbox-in tuaj.
 2. Word, Excel, dhe PowerPoint:
  • Redaktorët e dokumenteve, fletoreve të punës dhe prezantimeve në rrjet që lejojnë bashkëpunim të pa ndërprerë.
  • Historia e versioneve dhe karakteristikat e komentimit për të ndjekur ndryshimet dhe për të dhënë komente.
 3. OneDrive:
  • Depozitim në rrjet i sigurt për ruajtjen dhe ndarjen e skedarëve dhe dokumenteve tuaja.
  • Akses në skedarët tuaj nga kudo, në çdo kohë, dhe nga çdo pajisje.
 4. Teams:
  • Platformë për komunikim dhe bashkëpunim në ekip që përfshin biseda, telefonata, dhe takime të video.
  • Integrim me aplikacionet e tjera të Microsoft 365 për menaxhim të punës pa probleme.
 5. Admin Center:
  • Konsolë e administratës për menaxhimin e përdoruesve, pajisjeve, dhe csettings të sigurisë.
  • Politika të personalizuara për të përmbushur nevojat e organizatës suaj.

Nëse jeni një biznes i vogël, një korporatë e madhe, ose një përdorues individual, Microsoft 365 ofron një suitë të mjeteve të fuqishme për të rritur produktivitetin, për të promovuar bashkëpunimin, dhe për të shtyrë inovacionin. Me ndërfaqen intuitive, integrimin e pa shqetësuar, dhe karakteristikat e forta të sigurisë, Microsoft 365 është zgjidhja ideale për biznese dhe organizata moderne që dëshirojnë të trondisin në vendin e punës dixhitale.

Kontrolloni çmimet tona

Microsoft 365 Biznes Bazik

6,00 dollarë
përdorues/muaj

 • Identitet, hyrje dhe menaxhim i përdoruesve për deri në 300 punonjës
 • Email biznesi i personalizuar (ju@biznesi-juaj.com)
 • Versionet web dhe mobile të Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook
 • Chat, thirrje dhe video konferenca me Microsoft Teams
 • 1 TB ruajtje në re për çdo punonjës
 • 10+ aplikacione shtesë për nevojat e biznesit tuaj (Microsoft Bookings, Planner, Forms dhe të tjerë)
 • Filtrimi automatik i spamit dhe softuerit të dëmshëm
 • Mbështetje telefonike dhe në web në çdo kohë


Blej Tani

Microsoft 365 Biznes Standart

12,50 dollarë
përdorues/muaj

 • Versionet desktop të Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook
 • Webinarë me regjistrim të pjesëmarrësve dhe raportim
 • E re: Ambientet e punës bashkëpunuese për të bashkëpunuar duke përdorur Microsoft Loop
 • E re: Mjete për editim video dhe dizajn me Microsoft Clipchamp
Blej Tani

Microsoft 365 Biznes Premium

22,00 dollarë
përdorues/muaj

 • Menaxhimi i identitetit dhe hyrjes i avancuar
 • Mbrojtja e avancuar kibernetike kundër viruseve dhe sulmeve phishing
 • Mbrojtja e pajisjeve dhe pikave të fundit të nivelit të ndërmarrjes
 • Zbuloni, klasifikoni dhe mbrojtuni informacionit të ndjeshëm
Blej Tani

Microsoft 365 Aplikacionet për Biznes

8,25 dollarë
përdorues/muaj

 • Versionet desktop të Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook
 • 1 TB ruajtje në re për përdoruesin
 • Përkrahje në telefon dhe në web në çdo kohë
Blej Tani