logo

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus

Mbrojtja më e plotë, e gjithë në një, për pajisjet tuaja, privatësinë në internet , dhe identitetin

349,99
14% OFF
$299.88 viti i pare.
$34.99 per muaj viti i pare.

Norton™ Security Solutions

Si një ofrues kryesor i zgjidhjeve për sigurinë dixhitale, jemi të befasuar të prezantojmë Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, pikën kulmore të mbrojtjes së përgjithshme, duke siguruar sigurinë e pajisjeve tuaja, privatësinë në internet dhe identitetin. Me këtë paketë të pa krahasueshme të veçorive të sigurisë, ne e radhitim qetësinë tuaj të mendjes në peizazhin dixhital që ndryshon vazhdimisht si prioritet.

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus integron teknologjitë më të fundit për të ofruar mbrojtje të qëndrueshme kundër një gamë të gjerë të kërcënimeve dixhitale. Nga zbulimi i kërcënimeve në kohë reale dhe mbrojtja e pajisjeve deri te shërbimet e VPN të përforcuara që mbrojnë aktivitetet tuaja në internet, jemi të përkushtuar të ju mbajmë të mbrojtur nga kërcënimet e reja në internet.

Për më tepër, paketa jonë e mbrojtjes së identitetit, duke përfshirë Sistemin e Alarmit të Identitetit LifeLock™ dhe Bllokimin e Identitetit Plus, ofron monitorim proaktiv dhe alarmin e menjëhershëm, duke forcojë informacionin tuaj personal kundër vjedhjes së identitetit dhe skemave mashtruese. Ne e njohim rëndësinë parësore të mbrojtjes së privatësisë tuaj dhe punojmë pa u ndalur për të siguruar integritetin e të dhënave tuaja të ndjeshme.

Në thelbin tonë, jemi të përkushtuar të fuqizojmë individët dhe bizneset për të shfletuar peizazhin dixhital me vetëbesim të pandryshuar. Me Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, ju mund të keni siguri të plotë që keni një aleat të besueshëm që mbrojt pajisjet tuaja, prezencën tuaj në internet dhe identitetin nga kërcënimi i vazhdueshëm i sulmeve dixhitale.

Veçori Kyçe dhe Avantazhet:


Mbrojtja nga Kërcënime në Kohë Reale për Pajisjen Tuaj

Siguria me shumë shtresa dhe e avancuar ndihmon në mbrojtjen kundër kërcënimeve ekzistuese dhe të reja të programeve të dëmshme për pajisjet tuaja, dhe ndihmon në mbrojtjen e informacionit tuaj privat dhe financiar kur jeni në internet.

VPN-i i Sigurt

Shfletim anonim dhe i sigurt me një VPN pa regjistrim. Shtoni kodifikim të cilësisë bankare për të ndihmuar në mbajtjen e informacionit tuaj si fjalëkalimet dhe detajet e bankës të sigurta dhe private.

Sistemi i Alarmit të Identitetit LifeLock™

Alerton nëse Numri juaj i Sigurimit Social, emri, adresa, ose data e lindjes janë përdorur në aplikacione për kredi ose shërbime.

Kontrolli Prindëror

Menaxhoni aktivitetet e fëmijëve tuaj në internet. Ndihmoni ata të eksplorojnë, mësojnë, dhe të shijojnë botën e tyre të lidhur në siguri.‡

Menaxheri i Fjalëkalimeve

Krijojeni, ruajeni, dhe menaxhoni lehtësisht fjalëkalimet tuaja, informacionin e kartelave kreditore dhe kredencialet e tjera në internet - në mënyrë të sigurt dhe të sigurt.

Rezervë 500GB në Cloud

Rezervë automatike dhe e sigurtë në cloud për PC-të - për të ruajtur dhe mbrojtur kartelat dhe dokumentet e rëndësishme kundër dështimeve të diskut të vështira, pajisjeve të vjedhura dhe madje ransomware.‡‡,4

Rezervë në Cloud për PC

Ruajeni dokumentet dhe kartelat e rëndësishme si masë parandaluese kundër humbjeve të të dhënave për shkak të dështimeve të diskut, pajisjeve të vjedhura dhe madje ransomware.‡‡,4

Investime & Njoftime për Veprimet 401(k)

Ju njofton për tërheqjet e mundshme të parave të rreme dhe transferimet e balancave me investimet tuaja.†

Paketa e Mbrojtjes Në Milion Dollarë™

Nëse bëheni viktimë e vjedhjes së identitetit, plani ynë ofron deri në $3 milion mbulim, me $1 milion për çdo avokat dhe ekspert, rimbursim për paratë e vjedhura, dhe rimbursim për shpenzimet.†††

Monitorimi i Privatësisë

Zbuloni se cilat faqe të internetit kërkojnë personin tuaj dhe si t'i heqni ato manualisht.

Blloku i Identitetit

Kriminelët mund të vjedhin identitetin tuaj për të hapur karta krediti, llogari bankare, kredi me pagesë ditore, ose shërbime në emrin tuaj. Me një klikim, Blloku i Identitetit3, 12, † ju lejon të aktivizoni Bllokimin e Kartelës së Kredisë TransUnion dhe Bllokimin e Kredisë së Kredisë, për të ndihmuar në bllokimin e hapjeve të llogarive të paautorizuara. Zhbllokohet kur dëshironi të hapni një llogari të re.

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus
$299,88 viti i parë
Vjetore
$349,99 14% ZBRITJE* viti i parë
 • Pa kufi* PC-je, Mac-je, tableta ose telefonat
 • Mbrojtje nga viruset, malware-et, ransomware-et dhe hakimet
 • 100% Premtim i Mbrojtjes nga Viruset
 • 500 GB Rezervë e Sigurt në Cloud
 • Menaxher i Fjalëkalimeve
 • VPN lidhje private në internet
 • Monitorimi i Web-i i Errët
 • Monitorimi i Privatësisë
 • Kontrolli Prindëror
 • Mbrojtja e Identitetit LifeLock
 • Mbrojtja nga Vjedhja e Portofolit
 • SSN & Sinjaletat e Kreditit
 • Blini Tani Pagoje Më Vonë Monitorimin e Mashtrimit
 • Blloko Identitetin
 • Shënimet e Aktivitetit Bankar & Kreditkarta
 • Shënimet e Aktivitetit të 401 (k) & Investimeve
 • Monitorimi i Titujve të Pronës së Shtëpisë
 • Deri në $1,000,000 në rimbursime për fonde të vjedhura
Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus
$34,99 mj viti i parë
Mujore
 • Pa kufi* PC-je, Mac-je, tableta ose telefonat
 • Mbrojtje nga viruset, malware-et, ransomware-et dhe hakimet
 • 100% Premtim i Mbrojtjes nga Viruset
 • 500 GB Rezervë e Sigurt në Cloud
 • Menaxher i Fjalëkalimeve
 • VPN lidhje private në internet
 • Monitorimi i Web-i i Errët
 • Monitorimi i Privatësisë
 • Kontrolli Prindëror
 • Mbrojtja e Identitetit LifeLock
 • Mbrojtja nga Vjedhja e Portofolit
 • SSN & Sinjaletat e Kreditit
 • Blini Tani Pagoje Më Vonë Monitorimin e Mashtrimit
 • Blloko Identitetin
 • Shënimet e Aktivitetit Bankar & Kreditkarta
 • Shënimet e Aktivitetit të 401 (k) & Investimeve
 • Monitorimi i Titujve të Pronës së Shtëpisë
 • Deri në $1,000,000 në rimbursime për fonde të vjedhura