logo

MSP-Furnizues i Shërbimeve të Menaxhuara

Tek Brain Inside, jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të menaxhuara të IT-së për biznese të çdo madhësie. Si një furnizues kryesor i Shërbimeve të Menaxhuara (MSP), ne e kuptojmë rolin kritik që teknologjia luan në peisazhin aktual të biznesit. Misioni ynë është të fuqizojmë klientët tanë me zgjidhje të besueshme, efikase dhe të sigurta të IT-së që nxitin produktivitetin, inovacionin dhe rritjen.

Shërbimet e Ofruara nga MSP Brain Inside:

Zgjidhjet tona të Furnizuesve të Shërbimeve të Menaxhuara (MSP) mbulojnë një gamë të gjerë të nevojave të IT-së, duke siguruar operacione të paketuar për biznesin tuaj. Këtu janë disa shërbime kyçe që ofrojmë:

 • Menaxhimi i Infrastrukturës së IT-së:
  • Monitorimi proaktiv dhe mirëmbajtja e infrastrukturës suaj të IT-së për të siguruar performancën dhe besueshmërinë optimale.
  • Mbështetje 24/7 dhe zbatimi i ndërhyrjeve për të minimizuar kohën e ndaljes dhe shqetësimet.
 • Siguria e Rrjetit:
  • Zbatimi i masave të forta të sigurisë për të mbrojtur rrjetin tuaj nga kërcënimet kibernetike dhe shkeljet e të dhënave.
  • Kontrolla të rregullta të sigurisë dhe azhurnime për të mbajtur sistemet tuaja të sigurta dhe të përputhshme.
 • Shërbimet në Cloud:
  • Migrimi në platforma në cloud për fleksibilitet, skalabilitet dhe efikasitet më të mirë.
  • Menaxhimi i infrastrukturës në cloud dhe aplikacioneve për të optimizuar performancën dhe përdorimin e burimeve.
 • Backup dhe Rikuperim i të Dhënave:
  • Backup-e automatike dhe zgjidhje për rikuperim nga katastrofë për të mbrojtur të dhënat tuaja të rëndësishme dhe siguruar qëndrueshmërinë e biznesit.
  • Procese të shpejta të rikuperimit për të minimizuar humbjen e të dhënave dhe për të zbutur ndikimin e ngjarjeve të papritura.
 • Konsultimi dhe Strategjia e IT-së:
  • Udhëzime eksperte dhe planifikim strategjik për të pajtuar investimet tuaja të IT-së me qëllimet e biznesit.
  • Vlerësimet e teknologjisë dhe zhvillimi i rrugës së planifikuar për të ndihmuar inovacionin dhe avantazhin konkurrues.

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël, një korporatë e madhe ose një përdorues individual, MSP Brain Inside ofron shërbime të menaxhuara të IT-së të përmbushura për nevojat tuaja specifike. Përkatësia jonë proaktive, bashkë me zgjidhjet e teknologjisë së përparuar, siguron që infrastruktura juaj e IT-së të mbetet e qëndrueshme, e sigurt dhe e gatshme për të ardhmen.

Partnerizohuni me MSP Brain Inside sot dhe përjetoni dallimin që sjell pasurimi me një partner të besueshëm të IT-së pranë jush!

Kontrolloni Çmimet Tona

Fillimi

$25/muaj

 • 1 Ekip
 • 1 Agjent i Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 1 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani

Avancuar

$45/muaj

 • 5 Ekip
 • 3 Agjentë të Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 24 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani

Premium

$75/muaj

 • 6 Ekip
 • 8 Agjentë të Instaluar
 • Feedback në Kohë Reale
 • Mbështetje Video
 • 40 Objektiva të Sulmuar/muaj
 • Mjetet e Bashkëpunimit në Ekip
 • Përditësime të Automatizuara
 • Mbështetje 24/7
Bleni Tani