logo

Norton Biznes i Vogël:

Cybersecurity me tre mënyra mbrojtjeje

Ndihmoni në mbrojtjen e pajisjeve me antivirus dhe firewall që punojnë gjithmonë.
Mbrojini të dhënat e rëndësishme të biznesit tuaj nga fatkeqësitë.
Mbani ekipin tuaj më të sigurt gjatë aktiviteteve të tyre të përditshme në internet.

$XX.XX
$XX.XX viti i parë.
RUANI $XX.XX*

Zgjidhjet për Sigurinë Norton™

Si një ofrues kryesor i zgjidhjeve për sigurinë dixhitale, jemi të entuziazmuar të prezantojmë Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, kulmin e mbrojtjes së plotë, duke siguruar sigurinë e pajisjeve tuaja, privatësinë online dhe identitetin. Me këtë set të paparë të veçorive të sigurisë, ne e përparojmë paqen tuaj të mendjes në peisazhin dixhital që ndryshon vazhdimisht.

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus integron teknologji të avancuara për të ofruar mbrojtje të fuqishme kundër një gamë të gjerë të rreziqeve dixhitale. Nga zbulimi i vazhdueshëm i rreziqeve në kohë reale dhe mbrojtja e pajisjeve deri te shërbimet e forta të VPN që mbrojnë aktivitetet tuaja online, ne jemi të përkushtuar të mbajmë mbrojtur nga rreziqet dixhitale që dalin.

Gjithashtu, seti ynë për mbrojtjen e identitetit, duke përfshirë Sistemin e Paralajmërimit të Identitetit LifeLock™ dhe Identitetin Lock Plus të avancuar, ofron monitorim proaktiv dhe paralajmërime të menjëhershme, duke përforcuar informacionin tuaj personal kundër vjedhjes së identitetit dhe skemave mashtruese. Ne e njohim rëndësinë kryesore të mbrojtjes së privatësisë suaj dhe punojmë pa u lodhur për të siguruar integritetin e të dhënave tuaja të ndjeshme.

Në esencën tonë, jemi të përkushtuar për të fuqizuar individët dhe bizneset për të naviguar në peisazhin dixhital me besim të palëkundur. Me Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus, mund të keni siguri të plotë se keni një aleat të besueshëm që mbrojt pajisjet tuaja, prezencën tuaj online dhe identitetin nga rreziku i pranishëm i sulmeve dixhitale.

Veçoritë dhe Avantazhet Kyçe:


Mbrojtje në Kohë Reale nga Rrezikat për Pajisjen Tuaj

Mbrojtje e shkallëve të shumëfishta, e avancuar që ndihmon në mbrojtjen kundër rreziqeve të ekzistueshme dhe të lindura të softuerit të dëmshëm për pajisjet tuaja, dhe ndihmon në mbrojtjen e informacionit tuaj privat dhe financiar kur jeni në internet.

VPN i Sigurt

Shfletoni anonimisht dhe me siguri me një VPN pa regjistrim. Shtoni një kodifikim të nivelit bankar për të ndihmuar në mbajtjen e informacionit tuaj si fjalëkalime dhe detaje bankare të sigurta dhe private.

Sistemi i Paralajmërimit të Identitetit LifeLock™

Ju njofton nëse numri juaj i Sigurimit Shoqëror, emri, adresa, ose data e lindjes përdoren në aplikacione për kredi ose shërbime.

Kontrolli Prindëror

Menaxhoni aktivitetet e fëmijëve tuaj në internet. Ndihmoni ata të shfrytëzojnë, të mësojnë dhe të gëzojnë botën e tyre të lidhur në mënyrë të sigurt.‡

Menaxheri i Fjalëkalimeve

Krijojeni, ruajeni dhe menaxhojeni fjalëkalimet, informacionin e kartave të kreditit dhe kredencialet e tjera online - në mënyrë të sigurt dhe të përmbajtshme.

Rezervë në Cloud 500GB

Rezervë automatike dhe e sigurt në cloud për PC-të - për të ruajtur dhe mbrojtur skedarët dhe dokumentet e rëndësishme nga dështimet e disqeve të vështira, pajisjet e vjedhura dhe madje edhe ransomware.‡‡,4

Rezervë në Cloud për PC

Ruani skedarët dhe dokumentet e rëndësishme si masë parandaluese kundër humbjes së të dhënave për shkak të dështimeve të disqeve të vështira, pajisjeve të vjedhura dhe madje edhe ransomware.‡‡,4

Njoftime për Veprimet e Investimeve dhe 401(k)

Ju njofton për tërheqjet e mundshme të parashkëmbimeve të parashikuar për tërheqjen e investimeve tuaja.†

Paketa e Mbrojtjes Në Vlerë Milionë Dollarë

Në qoftë se bëheni viktimë e vjedhjes së identitetit, plani ynë ofron mbulim deri në 3 milionë dollarë, me 1 milion dollarë për çdo një për avokatë dhe ekspertë, rimbursim për paratë e vjedhura dhe rimbursim për shpenzimet.†††

Monitorimi i Privatësisë

Zbuloni se cilat faqe interneti për kërkime njerëzish kanë informacionin tuaj personal listuar, dhe si ta largoni atë manualisht.

Bllokimi i Identitetit

Kriminelët mund të vjedhin identitetin tuaj për të hapur karta krediti, llogari bankare, kreditime me pagesë ditore ose shërbime në emrin tuaj. Me një klikim, Bllokimi i Identitetit3, 12, † ju lejon të aktivizoni Bllokimin e Kartës së Kredisë TransUnion dhe Bllokimin e Kredive për Pagesa Ditore, për të ndihmuar në bllokimin e hapjes së llogarive të paautorizuara. Zhbllokohet kur dëshironi të hapni një llogari të re.

Kontrolloni Çmimet Tona

Norton Biznes i Vogël

$119.99 RUANI $60

$59.99/viti i parë

 • Siguria e pajisjes
 • Shfletuesi privat
 • Përditësimi i softuerit
 • Utilitetet e Fundit
 • Menaxheri i Fjalëkalimeve
 • Monitorimi i Webit të Errët për 5 kontakte
 • 250 GB Rezervë në Re për PC
Blej Tani
Norton Biznes i Vogël

$179.99 RUANI $80

$99.99/viti i parë

 • Siguria e pajisjes
 • Shfletuesi privat
 • Përditësimi i softuerit
 • Utilitetet e Fundit
 • Menaxheri i Fjalëkalimeve
 • Monitorimi i Webit të Errët për 5 kontakte
 • 250 GB Rezervë në Re për PC
Blej Tani
Norton Biznes i Vogël

$249.99 RUANI $100

$149.99/viti i parë

 • Siguria e pajisjes
 • Shfletuesi privat
 • Përditësimi i softuerit
 • Utilitetet e Fundit
 • Menaxheri i Fjalëkalimeve
 • Monitorimi i Webit të Errët për 5 kontakte
 • 250 GB Rezervë në Re për PC
Blej Tani