logo

Ne jemi një ekip zhvilluesish softuerësh shumë të aftë dhe ekspertë të TIK-ut, të cilët janë të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të avancuara për klientët tanë

Kompania jonë u themelua në vitin 2016 me qëllimin për të ndihmuar bizneset e të gjitha madhësive të shfrytëzojnë fuqinë e teknologjisë për të përmirësuar operacionet e tyre dhe për të nxitur rritjen. Ne jemi të vendosur në Kosovë, por ekipi ynë ofron shërbime ndërkombëtare për klientët në BE, SHBA dhe Evropën Juglindore. Ne kemi një ekip zhvilluesish me përvojë dhe profesionistë të TIK-ut, të cilët janë të apasionuar pas përdorimit të aftësive të tyre për të krijuar zgjidhje inovative që i ndihmojnë klientët tanë të kenë sukses.

Ne jemi të specializuar në zhvillimin e softuerit të personalizuar për një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë kujdesin shëndetësor, financat, tregtinë elektronike, energjetiken, sportin dhe më shumë. Ekipi ynë ka ekspertizë në një sërë gjuhësh dhe kornizash programimi, duke përfshirë C#, .NET Framework, ASP.NET, Java, Python dhe gjuhët skriptuese HTML, CSS dhe JavaScript. Ne gjithashtu kemi përvojë me teknologji të ndryshme si Inteligjenca Artificiale, Mësimi i Makinerisë, Blockchain, Sistemet IT, Virtualizimi dhe Cloud Computing.

Ne ofrojmë shërbime të publikimit dhe mirëmbajtjes për faqet e internetit, aplikacionet në ueb, API ueb shërbimet, bazat e të dhënave dhe sistemet e dokumenteve. Ne ofrojmë çdo lloj shërbimi cloud, duke përfshirë Infrastrukturën si Shërbim (IaaS), Platformën si Shërbim (PaaS) dhe Softuerin si Shërbim (SaaS). Qendrat e të dhënave dhe asetet tona janë të shpërndara gjeografikisht në Gjermani, SHBA dhe Kosovë, duke siguruar nivelin më të lartë të disponueshmërisë dhe besueshmërisë për të dhënat dhe aplikacionet e klientëve tanë. Ne krenohemi me aftësinë tonë për të kuptuar nevojat unike të klientëve tanë dhe për të përshtatur zgjidhjet tona për të përmbushur këto nevoja. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë gjatë gjithë procesit të zhvillimit për të siguruar që rezultati përfundimtar të jetë një produkt që plotëson kërkesat e tyre dhe i tejkalon pritshmëritë e tyre.

Përveç shërbimeve tona të zhvillimit të softuerit, ne ofrojmë gjithashtu shërbime këshillimi dhe mbështetjeje për të ndihmuar klientët tanë të lundrojnë në peizazhin gjithnjë në ndryshim të TIK-ut. Ekipi ynë është gjithmonë i përditësuar për tendencat dhe teknologjitë më të fundit dhe ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë njohuri të vlefshme që mund t'i ndihmojnë ata të qëndrojnë një hap përpara.

Faleminderit që keni marrë parasysh kompaninë tonë për zhvillimin e softuerit tuaj dhe nevojat tuaja për TIK. Ne mezi presim të punojmë me ju dhe të ndihmojmë biznesin tuaj të lulëzojë!

Mbajtja e klientit është çelësi

 • Përfshihu në çdo hap të ciklit të projektimit të produktit që nga zbulimi dhe testimi i pranimit të përdoruesit.
 • Punoni me BA, menaxherët e produkteve dhe ekipet e teknologjisë për të udhëhequr Dizajnin e Produkteve
 • Ruani cilësinë e procesit të projektimit dhe sigurohuni që kur dizajnet përkthehen në kod, ato me saktësi.
 • Llogaritni me saktësi biletat e projektimit gjatë sesioneve të planifikimit.
 • Kontribuoni në sesionet e skicimit që përfshijnë jo-dizenjues Krijoni biblioteka dhe modele.
 • Dizajnoni ndërfaqe të përgjegjshme të përsosura me piksel dhe kuptoni se adoptimi i ndërfaqes së përbashkët
 • Modelet e ndërfaqes janë më të mira për UX sesa rishpikja e rrotës

Globally network long-term high-impact schemas vis-a-vis distinctive e-commerce cross-media infrastructures rather than ethical. Credibly visualize distinctive testing procedures without end-to-end ROI. Seamlessly brand cross-platform communities with backend markets. Assertively utilize business services through robust solutions. Rapidiously deliver cross-unit infrastructures rather than accurate metrics.

apply

Fokusohuni së pari në rritjen e mbajtjes së klientit

Formo siç duhet informacionin e kudondodhur pa strategji të rritjes që sigurojnë të ardhmen. Zhduk në mënyrë interaktive e-biznesin më të fundit përpara potencialeve funksionale. Sindikoni detyrimisht komunitetet e fuqizuara nëpërmjet skemave të bazuara në multimedia. Prodhoni në mënyrë objektive materiale kokrrizore ndërsa zgjidhje cilësore. Rishpikni bashkërisht paradigma inovative dhe artikuj veprimi me rendiment të lartë me rrezik të ulët.

 • Plagjiaturoni në mënyrë interaktive të menduarit kovalent "jashtë kutisë" përballë.
 • Komunikoni në mënyrë holistike kanalet e integruara nëpërmjet ndërfaqeve të prapavijës. Me autoritet.
 • Aktualizoni në mënyrë globale procese efektive nëpërmjet ROI sinergjike. Në mënyrë interaktive.

Aftësi dhe përvojë

 • Ke të paktën 3 vjet përvojë pune si projektues produkti.
 • Ke përvojë në përdorimin e Sketch dhe InVision ose Framer X
 • Ju keni një përvojë të mëparshme duke punuar në një mjedis të shkathët – Mendoni sprintet dy-javore.
 • Jeni njohur duke përdorur Jira dhe Confluence në rrjedhën tuaj të punës
apply
3