logo

Norton 360 me Avantazhin e LifeLock

Mbrojtje e plotë, e përfshirë në një për pajisjet tuaja, privatësinë online dhe identitetin.

$249.99
23% OFF
$191.88 viti i pare.
$24.99 per muaj viti i pare.

Zgjidhjet e Sigurisë Norton™

Si një furnizues kryesor i zgjidhjeve të sigurisë dixhitale, jemi krenarë të ofrojmë Norton 360 me Avantazhin e LifeLock, një paketë mbrojtjeje të plotë dhe të përfshirë në një, e dizajnuar për të mbrojtur pajisjet tuaja, privatësinë online dhe identitetin tuaj. Me këto veçori të përparuara të sigurisë, japim prioritet qetësisë së mendjes tuaj në rrjetin dixhital.

Norton 360 me Avantazhin e LifeLock kombinon teknologjitë e fundit për të ofruar mbrojtje të fortë kundër një varieteti të kërcënimeve dixhitale. Nga zbulimi i kërcënimeve në kohë reale dhe mbrojtja e pajisjeve tuaja deri te shërbimet e sigurta VPN që mbrojnë aktivitetet tuaja online, jemi të angazhuar për të ju mbajtur të sigurt nga rreziqet e zhvillimit të rrjeteve dixhitale.

Gjithashtu, veçoritë tona për mbrojtjen e identitetit, duke përfshirë Sistemin e Alarmit të Identitetit LifeLock dhe Bllokimin e Identitetit, ofrojnë monitorim proaktiv dhe alarma për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga vjedhjet e identitetit dhe aktivitetet e rreme. Ne kuptojmë rëndësinë e mbajtjes së privatësisë tuaj dhe punojmë palodhur për të siguruar që të dhënat tuaja të ndjeshme mbeten të sigurta.

Në qendrën tonë, përpiqemi të fuqizojmë individët dhe bizneset për të shfrytëzuar peisazhin dixhital me besim. Me Norton 360 me Avantazhin e LifeLock, mund të qëndroni të sigurt, duke ditur se keni një aleat të besueshëm që mbrojt pajisjet tuaja, prezencën online dhe identitetin nga kërcënimet dixhitale.

Mbrojtje e plotë, e përfshirë në një për pajisjet tuaja, privatësinë online dhe identitetin

Mbrojtje e plotë, e përfshirë në një për pajisjet tuaja, privatësinë online dhe identitetin

Mbrojeni deri në 10 pajisje PC, Mac®, Android™ ose iOS me veçoritë tona të sigurisë së pajisjeve, duke përfshirë 250 GB të Backup-it të Sigurt në Cloud4 dhe VPN tonë të Sigurt për të gjitha 10 pajisjet.

Key Features and Benefits:


Mbrojtje nga Kërcënime në Kohë Reale për Pajisjen Tuaj

Mbrojtje e sigurtë dhe e shkallëzuar ndaj kërcënimeve ekzistuese dhe të reja të softuerit të dëmshëm për pajisjet tuaja dhe ndihmon në mbrojtjen e informacionit tuaj privat dhe financiar kur lidheni në internet.

VPN i Sigurt

Shfletoni anonimisht dhe në mënyrë të sigurt me një VPN pa regjistrime. Shtoni kodimin bankar për të mbajtur informacionin tuaj si fjalëkalimet dhe detajet bankare të sigurta dhe private.

Sistemi i Alarmit për Identitetin LifeLock™

Ju njofton nëse numri juaj i Sigurimit Social, emri, adresa ose data e lindjes përdoren në aplikacione për kredi ose shërbime.

Kontrolli Prindëror

Menaxhoni aktivitetet e fëmijëve tuaj në internet. Ndihmoni ata të eksplorojnë, mësojnë dhe të shijojnë botën e tyre të lidhur në mënyrë të sigurt.‡

Menaxheri i Fjalëkalimeve

Krijoni, ruani dhe menaxhoni lehtësisht fjalëkalimet tuaja, informacionin e kartës së kreditit dhe kredencialet e tjera në internet - në mënyrë të sigurt dhe të mbrojtur.

Backup-i në Cloud 250GB

Backup-i automatik dhe i sigurt në cloud për PC-të - për të ruajtur dhe mbrojtur skedarët dhe dokumentet e rëndësishme kundër dështimeve të hard diskut, pajisjeve të vjedhura dhe madje edhe ransomware.‡‡,4

Monitori i Privatësisë

Zbuloni se cilat faqe të internetit për kërkim kanë të dhënat tuaja personale të listuara, dhe si t'i hiqni ato manualisht.

Bllokim i Identitetit

Kriminelët mund të vjedhin identitetin tuaj për të hapur kartat e kreditit, llogaritë bankare, krediditë me pagesë ditore ose shërbimet e energjisë në emrin tuaj. Me një klikim, Blloku i Identitetit3, 12, † ju lejon të aktivizoni Bllokimin e Kartës së Kreditit TransUnion dhe Bllokimin e Kredive me Pagesë Ditore, për të ndihmuar në bllokimin e hapjeve të llogarive të paautorizuara. Zhbllokohet kur dëshironi të hapni një llogari të re.

Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus
$299,88 viti i parë
Vjetore
$349,99 14% ZBRITJE* viti i parë
 • Pa kufi* PC-je, Mac-je, tableta ose telefonat
 • Mbrojtje nga viruset, malware-et, ransomware-et dhe hakimet
 • 100% Premtim i Mbrojtjes nga Viruset
 • 500 GB Rezervë e Sigurt në Cloud
 • Menaxher i Fjalëkalimeve
 • VPN lidhje private në internet
 • Monitorimi i Web-i i Errët
 • Monitorimi i Privatësisë
 • Kontrolli Prindëror
 • Mbrojtja e Identitetit LifeLock
 • Mbrojtja nga Vjedhja e Portofolit
 • SSN & Sinjaletat e Kreditit
 • Blini Tani Pagoje Më Vonë Monitorimin e Mashtrimit
 • Blloko Identitetin
 • Shënimet e Aktivitetit Bankar & Kreditkarta
 • Shënimet e Aktivitetit të 401 (k) & Investimeve
 • Monitorimi i Titujve të Pronës së Shtëpisë
 • Deri në $1,000,000 në rimbursime për fonde të vjedhura
Norton 360 me LifeLock Ultimate Plus
$34,99 mj viti i parë
Mujore
 • Pa kufi* PC-je, Mac-je, tableta ose telefonat
 • Mbrojtje nga viruset, malware-et, ransomware-et dhe hakimet
 • 100% Premtim i Mbrojtjes nga Viruset
 • 500 GB Rezervë e Sigurt në Cloud
 • Menaxher i Fjalëkalimeve
 • VPN lidhje private në internet
 • Monitorimi i Web-i i Errët
 • Monitorimi i Privatësisë
 • Kontrolli Prindëror
 • Mbrojtja e Identitetit LifeLock
 • Mbrojtja nga Vjedhja e Portofolit
 • SSN & Sinjaletat e Kreditit
 • Blini Tani Pagoje Më Vonë Monitorimin e Mashtrimit
 • Blloko Identitetin
 • Shënimet e Aktivitetit Bankar & Kreditkarta
 • Shënimet e Aktivitetit të 401 (k) & Investimeve
 • Monitorimi i Titujve të Pronës së Shtëpisë
 • Deri në $1,000,000 në rimbursime për fonde të vjedhura