logo

Mbajtja e klientëve është një komponent kritik i çdo strategjie biznesi të suksesshme. Duke e vënë mbajtjen e klientëve si prioritet, kompanitë mund të ndërtojnë një bazë të besueshme të klientëve, të rrisin të ardhurat dhe të zvogëlojnë kostot e marketingut.

Ofrimi i shërbimit të shkëlqyeshëm ndaj klientëve, personalizimi i eksperiencës së tyre dhe ofrimi i programeve të besnikërisë dhe shpërblimeve janë vetëm disa nga mënyrat që bizneset mund të përmirësojnë mbajtjen e klientëve dhe të arrijnë rritje të qëndrueshme afatgjatë. Në kompaninë tonë, ne kuptojmë rëndësinë e mbajtjes së klientëve dhe jemi të angazhuar për të ofruar shërbime dhe eksperienca të jashtëzakonshme për të mbajtur klientët tanë të kthehen përsëri.

Mbajtja e klientit është çelësi

 • Përfshihu në çdo hap të ciklit të projektimit të produktit që nga zbulimi dhe testimi i pranimit të përdoruesit.
 • Punoni me BA, menaxherët e produkteve dhe ekipet e teknologjisë për të udhëhequr Dizajnin e Produkteve.
 • Ruani cilësinë e procesit të projektimit dhe sigurohuni që kur dizajnet përkthehen në kod, ato me saktësi.
 • Llogaritni me saktësi biletat e projektimit gjatë sesioneve të planifikimit.
 • Kontribuoni në sesionet e skicimit që përfshijnë jo-dizenjues Krijoni biblioteka dhe modele.
 • Dizajnoni ndërfaqe të përgjegjshme të përsosura me piksel dhe kuptoni se adoptimi i ndërfaqes së përbashkët.
 • Modelet e ndërfaqes janë më të mira për UX sesa rishpikja e rrotës.

Kënaqësia e klientit është në zemër të çdo biznesi të suksesshëm dhe mbajtja e klientit është masa përfundimtare e kësaj kënaqësie. Duke e vendosur klientin në qendër të biznesit dhe duke i dhënë përparësi nevojave dhe preferencave të tyre, kompanitë mund të krijojnë një kulturë të përsosmërisë që është e përqendruar rreth ofrimit të përvojave të jashtëzakonshme të klientit.

apply

Fokusohuni së pari në rritjen e mbajtjes së klientit

Formo siç duhet informacionin e kudondodhur pa strategji të rritjes që sigurojnë të ardhmen. Zhduk në mënyrë interaktive e-biznesin më të fundit përpara potencialeve funksionale. Sindikoni detyrimisht komunitetet e fuqizuara nëpërmjet skemave të bazuara në multimedia. Prodhoni në mënyrë objektive materiale kokrrizore ndërsa zgjidhje cilësore. Rishpikni bashkërisht paradigma inovative dhe artikuj veprimi me rendiment të lartë me rrezik të ulët.

 • Interactively plagiarize covalent "outside the box" thinking vis-a-vis.
 • Holisticly communicate integrated channels via backend interfaces. Authoritatively.
 • Globally actualize effective processes through synergistic ROI. Interactively.

Skill & Experience

 • Ju keni të paktën 3 vjet përvojë duke punuar si dizajner produktesh..
 • Ju keni përvojë duke përdorur Sketch dhe InVision ose Framer X.
 • Ju keni një përvojë të mëparshme duke punuar në një mjedis të shkathët.
 • Jeni njohur duke përdorur Jira dhe Confluence në rrjedhën tuaj të punës.
apply