logo

Google Workspace, më parë njohur si G Suite, është një suitë bazuar në bulëza e mjetesh për produktivitet dhe bashkëpunim e zhvilluar nga Google. E projektuar për të ndihmuar bizneset, organizatat dhe individët të punojnë më efikas në mënyrë, Google Workspace ofron një set të gjerë aplikacionesh dhe shërbimeve të përshtatura për komunikim, bashkëpunim dhe produktivitet.

Çfarë është Google Workspace?

Google Workspace përfshin një gamë mjetesh të produktivitetit të bazuar në bulëza që i lehtësojnë komunikimin, e përmirësojnë bashkëpunimin dhe i thjeshtësojnë detyrat e përditshme. Përfshin aplikacione popullore si Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Calendar, Google Meet dhe më shumë. Me Google Workspace, përdoruesit mund të kenë qasje në punën e tyre nga kudo, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje me lidhje interneti.

Karakteristikat dhe Avantazhet Kyçe:

 1. Gmail :
  • Sherbimi i postës elektronike profesionale me adresa të personalizuara të postës elektronike duke përdorur emrin e domainit tuaj.
  • Filtrimi i fortë i mesazheve të padëshirueshme dhe karakteristikat e avancuara të sigurisë për të mbrojtur shtojcat tuaja.
 2. Google Drive :
  • Depozitim i sigurt në cloud për të depozituar dhe ndarë dosje, dokumente dhe përmbajtje multimediatike.
  • Karakteristikat e bashkëpunimit në kohë reale për redaktimin e dokumenteve, fletoreve të punës dhe prezantimeve.
 3. Google Docs, Sheets, and Slides :
  • Redaktorët online për dokumente, fletore të punës dhe prezantime që lejojnë bashkëpunimin pa ndërprerje në kohë reale.
  • Karakteristikat e historisë së versionit dhe komenteve për të gjurmuar ndryshimet dhe dhënien e komenteve.
 4. Google Calendar :
  • Kalendarët e ndarë për planifikimin e mbledhjeve, eventeve dhe takimeve.
  • Integrimi me Gmail dhe aplikacionet e tjera të Google Workspace për krijuarjen e lehtë të eventeve dhe kujtesat.
 5. Google Meet :
  • Platforma për videokonferenca dhe takime online për bashkëpunim dhe komunikim virtual.
  • Cilësi video dhe audio në HD, ndarja e ekranit dhe funksionaliteti i bisedës për mbledhje produktive.
 6. Google Chat :
  • Platformë për mesazhe të menjëhershme për komunikim dhe bashkëpunim në ekip.
  • Integrimi me aplikacionet e tjera të Google Workspace për menaxhim të rrjedhës së punës pa ndërprerje.
 7. Konsola e Adminit :
  • Konsolë e qendrueshme për menaxhimin e përdoruesve, pajisjeve dhe caktimet e sigurisë.
  • Caktimet dhe politikat e personalizuara për të përmbushur nevojat specifike të organizatës suaj.

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël, një korporatë e madhe, ose një përdorues individual, Google Workspace ofron një suitë mjetesh të fuqishme për të rritur produktivitetin, për të promovuar bashkëpunimin dhe për të ndihmuar inovacionin. Me ndërfaqen e tij intuitive, integrimin e shkëlqyeshëm dhe karakteristikat e sigurisë të fuqishme, Google Workspace është zgjidhja ideale për biznese dhe organizata moderne që dëshirojnë të dalin përpara në ambientin e punës digjitale të sotëm.

Regjistrohuni për Google Workspace sot dhe përjetoni të ardhmen e produktivitetit dhe bashkëpunimit!

Kontrolloni Çmimet Tona

Biznesi Fillues

$6 USD/muaj

 • Email i biznesit i personalizuar dhe i sigurtë
 • Takime video me 100 pjesëmarrës
 • 30 GB ruajtje të përbashkët për përdoruesin
 • Kontrolle sigurie dhe menaxhimi
 • Mbështetje standarde
Bleni Tani

Standardi i Biznesit

$12 USD/muaj

 • Email i biznesit i personalizuar dhe i sigurtë
 • Takime video me 150 pjesëmarrës + regjistrim
 • 2 TB ruajtje të përbashkët për përdoruesin
 • Kontrolle sigurie dhe menaxhimi
 • Mbështetje standarde (ndërrimi i pagesës në Mbështetje të Përmirësuar)
Bleni Tani

Biznesi Plus

$18 USD/muaj

 • Email i biznesit i personalizuar dhe i sigurtë, plus e-eksplorimi dhe ruajtja
 • Takime video me 500 pjesëmarrës, plus regjistrimi dhe gjurmimi i pranisë
 • 5 TB ruajtje të përbashkët për përdoruesin
 • Kontrolle të përmiruara të sigurisë dhe menaxhimi, duke përfshirë arkivën dhe menaxhimin e përfundimit të avancuar
 • Mbështetje standarde (ndërrimi i pagesës në Mbështetje të Përmirësuar)

Bleni Tani