logo

Amazon Web Services (AWS)

Amazon Web Services (AWS) është një platformë e furnizimit të shërbimeve të kompjuterizimit në cloud nga Amazon. Si lider në tregun e shërbimeve të cloud computing, AWS ofron një gamë të gjerë të shërbimeve për të përfshirë shpërndarjen e servereve, ruajtjen e të dhënave, dhe zbatimin e aplikacioneve në një mjedis të sigurt dhe të shkallëzueshëm në cloud.

Çfarë është Amazon Web Services (AWS)?

Amazon Web Services (AWS) është një platformë e cloud computing e ofruar nga Amazon që lejon organizatat të ndërtojnë dhe të operojnë aplikacione në internet në një mënyrë të lehtë, të sigurt dhe të lirë nga ngarkesat hardware dhe infrastruktura fizike. Me AWS, klientët mund të përdorin një gamë të gjerë të shërbimeve si kompjuterizimi në cloud, ruajtja e të dhënave, bazat e të dhënave, analitika, inteligjenca artificiale, dhe shumë më tepër.

Karakteristikat dhe Avantazhet Kyçe:

 1. Shkallëzueshmëria:
  • Mundësia për të zgjeruar dhe për të përkeqësuar shërbimet në bazë të kërkesave të biznesit.
  • Kapaciteti për të shkallëzuar resurset në baza ditore, javore ose sezonalisht për të përballuar ngarkesat e larta të punës.
 2. Fleksibiliteti:
  • Adaptimi i shërbimeve të cloud në nevojat e ndryshueshme të biznesit dhe aplikacioneve.
  • Mundësia për të ndërtuar, testuar dhe implementuar aplikacione në mënyrë efikase dhe të shpejtë.
 3. Siguria:
  • Standarde të larta të sigurisë për të mbrojtur të dhënat dhe infrastrukturën nga kërcënime të ndryshme.
  • Mjedis i sigurt dhe i kontrolluar për të menaxhuar aksesin dhe për të ruajtur integritetin e të dhënave.
 4. Shërbimet e Specializuara:
  • Gama e gjerë e shërbimeve të specializuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të biznesit, duke përfshirë analitikën e të dhënave, inteligjencën artificiale dhe më shumë.
  • Mundësia për të zgjedhur dhe për të përdorur vetëm ato shërbime që janë të rëndësishme për biznesin tuaj.

Nëse jeni në kërkim të një partneri të besueshëm për të shfrytëzuar fuqinë dhe avantazhet e Amazon Web Services (AWS), ne jemi këtu për ju. Si një ofrues i shërbimeve të menaxhuara të IT-së, ofrojmë përvojë dhe ekspertizë për të ndihmuar bizneset tuaja të ndërtojnë, të menaxhojnë dhe të optimizojnë infrastrukturën tuaj në cloud në mënyrë të përshtatshme për nevojat tuaja specifike. Me një qasje të përshtatur individualisht dhe mbështetje të dedikuar, jemi gati të ndihmojmë biznesin tuaj të përfitojë maksimumin nga AWS.

BASIC PLAN
$6.95 / Month
Save 35%
 • 1 Domain
 • 10 GB Disk Space
 • 50 GB Bandwith
 • 1 Free Domain
 • 1 FTP Account
ECO PLAN
$16.95 / Month
Save 15%
 • 5 Domains
 • 50 GB Disk Space
 • 250 GB Bandwith
 • 2 Free Domains
 • Unlimited FTP Account
PRO PLAN
$23.95 / Month
Save 8%
 • 10 Domains
 • 100 GB Disk Space
 • Unlimited Bandwith
 • 3 Free Domains
 • Unlimited FTP Account
BUSINESS PLAN
$59.95 / Month
Save 5%
 • Unlimited Domain
 • 250 GB Disk Space
 • Unlimited Bandwith
 • 5 Free Domains
 • Unlimited FTP Account