logo

Konsulencë

Përveç shërbimeve tona të zhvillimit të softuerit, ne ofrojmë gjithashtu shërbime këshillimi dhe mbështetjeje për të ndihmuar klientët tanë të lundrojnë në peizazhin gjithnjë në ndryshim të TIK-ut. Ekipi ynë është gjithmonë i përditësuar për tendencat dhe teknologjitë më të fundit dhe ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë njohuri të vlefshme që mund t'i ndihmojnë ata të qëndrojnë një hap përpara.

Faleminderit që keni marrë parasysh kompaninë tonë për zhvillimin e softuerit tuaj dhe nevojat tuaja për TIK. Ne mezi presim të punojmë me ju dhe të ndihmojmë biznesin tuaj të lulëzojë!